سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تنگدستى بزرگتر مرگ است . [نهج البلاغه]

آدمی را آدمیت لازم است

ما هم می توانیم؟(یکشنبه 86 اسفند 12 ساعت 4:12 عصر )

با نام خدا.سلام

28 سال دارد.سال 77 مهندسی صنایع شریف قبول می شود.می گن سهمیه شاهد داشته ولی باز هم تیریپ درس خونی بوده .در دانشگاه هم آنطور که خوندم فعال بوده و گویا مسئول بسیج دانشجویی شریف هم شده بوده است.خب پس باید از این تحرکات سیاسی هم کم نکرده باشد.اینطور که از شواهد بر میاد برای اینکه از پایه قوی باشه کارشناسی رو 6 ساله میگیره !.کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی را هم از علامه طباطبایی می گیرد البته نه از خود ایشان بلکه از دانشگاهشون! حالا ما یه چیزی می گیم ولی کم هم الکی نیستا.در سال 81 هم که محمود احمدی نزاد می شود شهردار تهران او می شود مشاور جوان شهردار و بعد هم رئیس گروه مشاوران جوان شهردار. یحتمل از قبل همدیگر را می شناخته اند.او مدیریت فرهنگسرای خاوران را هم در همین دوره در کارنامه ی خودش دارد.خب بالاخره بسیجی هم بوده و دستی هم در فرهنگ داشته.با رئیس جمهوری احمدی نزاد بخت باز هم با او یار بوده است.یک جورایی ارتقای مقام واینها ! می شود رئیس گروه مشاوران جوان رئیس جمهوری.همان گروهی که در ابتدا خاتمی بنای آن را در ریاست جمهوری گذاشت.در انتخابات سوم شوراها هم با تشکیل حزب رایحه خوش خدمت والبته هم کمی استفاده از نام رییس جمهوری و دلخوری ظاهری وی بعد از استعفا از مشاوری او پا به عرصه ی انتخابات گذاشت اما بخت با او یار نبود.ولی خللی در کار او ایجاد نشد.به هر حال یک تجربه بود.سالهای 84 بود که بر پایه ی دانش صنعتی خود و به عنوان نمایندگی زیاست جمهور  طی حکمی از طرف قلعه بانی مدیرعامل سایپا به عضویت در هیئت مدیره ی سایپا در می آیدو در اوایل سال 86 بود که به سمت مدیر عاملی پارس خودرو در آمد .در آنجا خوب خودش را نشون می دهد و کارش می گیرد در طی یک سال پارس خودرو دستخوش تحولات خوبی می شود و سهام شرکت چند بار رکورد قیمت را می شکنند و خلاصه کارکنان پارس خودرو هم راضی. کار به اینجا ختم نمی شود همین اواخر بود که وقتی وزیر جدید صنایع تصمیم به کنار گذاشتن قلعه بانی گرفت گزینه ی اش برای در دست گرفتن این کارخانه کسی جز او نبود.البته غالب شخصیت های صنعتی هم با توجه به نتیجه ی عملش در پارس خودرو به این امر راضی بودند .خدا هم ان شا لله از نتیجه ی عمل ما راضی باشد!! این را هم اضافه کنم که این تنها گوشه ای از واقعیت بود.

اگر کمی حواستاتن جمع بوده باشد و روزها از دور و اطراف خود با خبر بوده باشید. او را می شناسید. بله! مهرداد بذر پاش.او هم با این سوابق به نوع خود یک نخبه است. گرچه شیب تصاعدی رشد و ترقی مهرداد در متن بالا همچین کم هم نیست . اما خب بالا خره شدنی است. گرچه اعطای همه ی این مناصب هم بدون مخالفت نبوده ولی من به این کاری ندارم.فرضیه ی قوم و خویش بازی را هم بذارین کنار .خودتون هم میدونین که صحت نداره.حرف من اینه: شخص رییس جمهوری طی مدتی که ما می شناسیمش (دروغ چرا؟ از شهرداری) با توجه به جوان بودن خودشان توجه خوبی هم به استفاده از عناصر جوان. فعال پر نشاط و با ایده های نو .دارند. این را نشان داده اند.گرچه شروع خوبی است. اما سوال من این است:

آیا تمام جوانان دارای چنین استعداد و توانایی فرصت و اجازه ی رسیدن به چنین قله هایی را می یابند؟ یا بهتر بگوییم تمام آنان فرصت به ظهور رساندن قابلیت های خود را پیدا می کنند؟ آیا مسئولان به همه این افراد اعتماد می نمایند؟ جواب این سوالات در آمار نشت نشا ها موجود است. و همچنین می توانید به مخترعین جوانی رجوع کنید که طرح هاشان مانده است در بین برگه های بایگانی. یا آنها که به دلیل نبود امکانات نمی توانندحتی طرح ها شان را به ظهور برسانند. اما عجله نکنید . باز هم فکر کنید. متشکرم 

مهرداد مهرداد2مهرداد3مهرداد4